Встановлення ключів від центру сертифікації "Україна" загалом подібне до встановлення інших ключів. Але є кілька відмінностей:
Тож для встановлення ключів АЦСК "Україна" треба:
Наступна інформація стане підказкою щодо типів ключів - він залежить від літер(и) після символу підкреслення:
Дякую але не виходить їх імпортувати бо під час імпортування у віконці немає жодного файлу
Значить у вас немає файлів формату .ZS2. Зверніться до АЦСК.
Доброго дня. Все написано дуже добре. Директора приймає, Бухгалтера приймає. Печатку також втягнуло. при збереженні пише - В якості цифрової печатки використовується ключ підпису
Так, є така біда. Соната помиляється, коли пробує розпізнати ключ печатки. Не зважайте поки на це повідомлення, воно буде виправлене у наступній версії. Просто будьте певні, що обираєте саме печатку, і зберігайте профіль як є.
Добре. Але вам потрібно пройти по всіх гілках форуму (точно вже не памятаю де). В багатьох місцях чітко ще вказано що з ключами МЕДКа програма не працює. Це потрібно виправити.
На форумі у більш старих гілках вже багато того, що раніше не працювало, а тепер реалізовано. І надалі теж буде з'являтись. Не має сенсу постійно редагувати весь форум, користувачі повинні розуміти різницю між торішніми повідомленнями і нинішніми :)
Ми намагаємось тримати актуальною довідку та опис функціоналу на головній сторінці сайту.
Трохи відредагував для свіжої версії Сонати.
Добрий день! не можу обрати окремий ключ для шифрування. виникає помилка: "сертифікат пошкоджений або не може бути використаний". Ключ фишрування має розширення .ZS2. Ключи директора, печатки, бухгалтера в нормі. в программі МеДок все працює. Версія сонати 0.10.6
На жаль, знайти проблему можна буде тільки, якщо ви надішлете свої ключі з паролями нам на пошту support@sonata.biz.ua .
Добрый день. не устанавливается ключ, ключи покупались еще в ИВК, теперь устанавливаю в Сонату пишет: Виникла помилка при відкритті особистого ключа (невірний парол чи ключ пошкоджений) Ключи с паролем отправили Вам на почту
Будемо розбиратись, відповімо вам на пошту.
Добрий день. Не можливо встановити ключ, ключ було придбано в АЦСК ІДД ДПС. При установленні в Сонату пише :Виникла помилка при відкритті особистого ключа (невірний пароль чи ключ пошкоджений) . Ключі та пароль надсилаю на вашу пошту. Будь ласка надайте відповідь.
Тут може бути тільки одна з двох проблем: або ви ввели невірний пароль, або вам створили некоректні ключі.
Із ключами ЦСК "Україна" мені було надано файли розширення PCK. Тобто для кожного підпису два файли - форматів ZS2 i PCK. Не можу підтягнути їх в програму. Що робити в такому випадку?
Я вам вже відповідав на це питання у іншій темі, не дублюйте повідомлення.
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, що значить бібліотека не ініціалізована, я хочу встановити ключі с дисків, програма безкоштовна.
Дуже недобра помилка, що зазвичай виникає через помилки операційної системи.
Спробуйте оновити Сонату чи перевстановити, якщо у вас остання версія.
"встановити ключі с дисків" - укзываете путь к ключам на сд диск? и у вас каждый ключ на отдельном диске?
Доброго дня, підскажіть будьласа, в якому розділі в програмі соната безкоштовна версія, можна переглянути срок діїї ключів?
Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua