Добрий день! вибачте за запитання але необхідна допомога! не можу зрозуміти ячк правильно відправити контрагенту податкову накладу з Сонати в іншу програму! підскажіть інструкцію налаштування програми та які дії необхідно виконати!
контрагенту необхідно вілправити ПН на електрону почту черзе функцію "експорт у формат XML"? чи "відправити контрагенту" і чому не активна строчка "відправити на реєстрацію"? програмний комплекс "Соната" ліцієнзована! Ще питання відносто сертифікаті їх потрібно завантажити всіх контрагентів яким виписуються ПН?
ячк правильно відправити контрагенту податкову накладу з Сонати в іншу програму
Прямий обмін накладними з іншими програмами неможливий.
Зараз всі переходять на обмін через Єдиний реєстр - http://sonata.biz.ua/forum/topic/940
Дякую!! контрагенту необхідно вілправити ПН на електрону почту черзе функцію "експорт у формат XML"? чи "відправити контрагенту" і чому не активна строчка "відправити на реєстрацію"? програмний комплекс "Соната" ліцієнзована! Ще питання відносто сертифікаті їх потрібно завантажити всіх контрагентів яким виписуються ПН?
з відео я зрозумі що необхідно просто зареєсрувати ПН в Єдиному реєстрі а контагент потім сам її отримує????
або отримує та завантажує їх і реєструет якщо вон не зареєстровані??? вибачте за запитання просто в податковій немає можливості спитати!
не активна строчка "відправити на реєстрацію"?
контрагенту необхідно вілправити ПН на електрону почту черзе функцію "експорт у формат XML"? чи "відправити контрагенту" - відправити контрагенту.
з відео я зрозумі що необхідно просто зареєсрувати ПН в Єдиному реєстрі а контагент потім сам її отримує????" так.
Дякую але строчка "відправити на реєстрацію" не активна!!!!!!
НН нужно сначала Підписати , потом уже Відправити на реєстрацію или Відправити контрагенту будет активной - и это не зависит от наличия или отсутствия лицензии. НН достаточно зарегистрировать в ЕДРНН ДФС, а КА сам через запрос/витяг получит эти НН из ЕДРНН ДФС, причем сразу это и будет подтверждением о регистрации НН.
все спасибо!!!
вибачте що набридаю! ПН відправляю в єдиний реєстр і все, КА її витягує сам з ЕР!! просто всі мої КА "сидять" на програмі МЕДок, мене цілком влаштовуе "СОНАТА", починаю говорити переходте на "МЕД" і говорять "ми не отримаємо ваші ПН і все таке"!!!!!
Да, " ПН відправляю в єдиний реєстр і все, КА її витягує сам з ЕР".
все, ще раз вибачте, дякую !
Подскажите, пожалуйста, как правильно втянуть в Сонату НН из 1с. Мы их положили в папку в формате .XMI, и сонатой втягиваем, она их не видит, почему??? Данные по контрагентам в спарвочнике заполнили!
"Мы их положили в папку в формате .XMI" має бути в форматі XML
В демо-версии "Соната" я могу сделать "Запит щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних" в ОПЗ, втянуть в Сонату и отправить!?
Сергій Пригожий : в НН должен быть указан Ваш ИНН , также формат имени файла НН должен быть правильный *.xml - тогда всё в Сонату втягивается.
gervov : НН приходят вместе с выпиской в ответ на запрос именно J1300103 , нужно правильно заполнять Запрос - см. видеоролик на главной странице https://www.youtube.com/watch?v=lWHPxvDkRxI
ulia_2009 : в демо-версии невозможно формирование никаких документов, кроме заключения договоров с гос. органами, но возможно втянуть, подписать, отправить любой уже готовый отчет (и запрос в том числе), подробнее различия см. тут http://sonata.biz.ua/download
Я создала запит в ОПЗ, затянула в Сонату, отправила...Вернулся с ошибкой, не могу понять в чем ошибка : Помилка XML - запит містить некоректні дані і не може бути оброблений. Опис помилки:
"HKSTI": Error parsing '' as integer datatype. The element 'HKSTI' with value '' failed to parse..
Значить в ОПЗ некоректна форма цього звіту, зверніться до розробників ОПЗ.
Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua