Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, варто очікувати звіти, яких зараз у програмі немає (№ ІНН (один раз на два роки) ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держстату 24.11.2014 № 361
№ 1-ІКТ (річна ) ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держстату 19.11.2014 № 351
),до закінчення терміну їх подання чи подавати у паперовому вигляді? Зазделегідь дякую
Чи не могли б ви назвати їх чаркоди (S...), будь ласка? Не можу знайти у переліку...
У переліку звітів вони відсутні тому я і звернувся к Вам за допомогою іх впровадити в програму з оновленням. А накази держстату та номери я навів в попередньому листі. Будь ласка відпишіть мені з даної проблеми.
Якщо їх немає в переліку, опублікованому на сайті Держстату, значить вони ще не розробили електронні форми для цих звітів. Звичайно, в цьому випадку ми поки не можемо їх реалізувати в Сонаті.
Доброго дня. Питання наступне, відсутня в переліку бланків нова форма для звіту 1-ПВ(квартальна) чар-код S0301112. Звіт подається до 7 квітня 2015. За старою формою S0301111 Держстат звіт не приймає. Чи буде оновлення форми до 7-го квітня?
Доброго дня! Старі форми звітів 9-ЗЕЗ, 10-ЗЕЗ та 51авто не приймає статистика. Чи планується їх оновлення найближчим часом, чи нести звіти вручну?
Квартальні звіти до Держстату будуть оновлені у наступній версії програми за кілька днів.
Відсутні багато звітів річних в статистику , наприклад про кількісний склад дерслужбовців № -9 ДС
З Новим Роком! Підкажіть будь ласка, не можу знайти статистичний звіт 1-ІКТ (річна) "Використання інформаційно-комунікаційних технологій, продаж (купівля) товарів (послуг) через комп'ютерні мережі на підприємствах" Затверджено наказ Держстату 19.11.2014 № 351, в минулому році, ще не користувалась Сонатою, і здавала в паперовому вигляді-ніжками, а цього року не хочуть приймати папірчик, кажуть, що вже здаєте електронні звіти, так і цей так здавайте, що робити?
Вас теж із минулим Новим роком та майбутнім Різдвом!
Держстат ще не розробив електронну версію цього звіту (доступні на даний момент форми можна подивитися тут - http://www.ukrstat.gov.ua/elektr_zvit/zvitn/2016.htm), тому поки що подавати його через Сонату неможливо.
ПС. Співробітникам статистики, що докоряють вам про папірці, можете також показати цю сторінку з їхнього ж офіційного сайту. Щоб не були такими розумними.
Дуже прошу, зробіть виправлення у звіті № 1-послуги (квартальна) ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держстату19.11.2014 № 350, 1) у 1 розділі рядок 5 автоматично ставиться сума ПДВ і вручну не прибирається (навіть при відключені автозаповнення), а в мене фірма працює без ПДВ і послуги надаються без ПДВ, 2) у розділі 2 рядок 22 - не розуміє що на фірмі можуть бути одні сумісники, вони зовсім не штатні працівники!!! а видає помилку "Якщо заповнено рядок 21, то рядок 22 теж повинно бути заповнено" - не повинно!!! Середня кількість працівниців (р.21) - це штатні+сумісни+цпх, а р.22 - це тільки штатні. Саме цікаве, що при здаванні за 2, 3 квартали - все робилось гарно, ніяких помилок, навіщо так виправили ? А в мене 3 юр. особи такі- і що робити?
Ой ! Гралась з 1-послугам, гралась, понаставила скрізь нули - і пішло!!! Це питання відпало само-собою! Вибачте :)
доброго дня! у Сонаті стара форма звіту s1914408 4-мтп річна. на сьогодні діє форма , затверждена наказом держкомстату №268 від 05.09.2013, а у програмі форма від 05.09.2011 наказ № 222. виправте, будь-ласка
в старых версиях Сонаты - старые формы отчетов, в новых версиях - новые формы (и новая 4-МТП также). обновить версию Сонаты до актуальной тут
http://piccy.info/view3/9464399/479672ce646d5e9422b2ff2c56da648a/
оки. тоді напишіть код нової форми. бо я тільки стару бачу, хоч у мене і остання версія Сонати
Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua