Вийшла нова версія програми 0.18.7

Вiталій (адміністратор)

Вийшла нова версія програми "Соната"


У версії 0.18.7

Додано:

  • Зміни у версії - можливість у будь-який час подивитися зміни, що відбулися при останньому оновленні програми. Функція доступна через "Меню - Допомога - Дані про останнє оновлення".
  • Перенесення даних акцизу - тепер для звітів з акцизу (1-РС, 2-РС, 3-РС, 1-РА, 1-РТ, 1-ОА, 1-ОТ) Соната може підтягнути дані (перелік товарів та залишки) з аналогічного звіту за попередній період. Для цього треба просто створити звіт - якщо у базі буде знайдено попередній звіт, то програма сама запропонує вам перенести з нього дані. Також цю процедуру можна виконати, натиснувши кнопку "Консолідація".
  • Консолідація ЄСВ - додано можливість заповнення даних першого розділу Таблиці 4 звіту ЄСВ із Таблиці 6. Для цього у Таблиці 4 треба натиснути "Консолідація" (після розрахунку даних Таблиці 6).

Виправлено:

  • Перевірка реєстр. номера - прибрано перевірку номера реєстрації страхувальника у звіті ЄСВ. Також, цей параметр прибрано з обов'язкових при створенні та редагуванні профілю.
  • Формат ІПН у ЄСВ - у таблиця звіту ЄСВ виправлено формат даних у колонках для коду застрахованої особи (додано підтримку карток обліку ЗО, у випадку використання паспорту додається "БК").
  • Експорт витягів - при експорті деяких витягів у форматі XML, створювалися файли з розширенням .RPL.
  • Корекція значень - функція корекція значень у звіті прибирала перший нуль у полях дати, після чого таке значення ставало некоректним.
  • Властивості звіту - помилка відсутності параметра стану документу при збереженні властивостей звітів до Держстату.
  • Імпорт з DBF - при імпорті даних з DBF у таблицю 5 звіту ЄСВ іноді виникала помилка відсутності необхідних даних.
  • Вибір контрагента - при виборі контрагента з довідника у додатку 1 до декларації ПДВ (J0200515) у графі 2 вказувався код ЄДРПОУ замість ІПН.
  • Логіка ЄСВ - помилки розрахунку, консолідації та перевірки даних по військовослужбовцям (код ЗО 31) у таблицях звіту ЄСВ.

Перейти до сторінки завантаження

Посилання для завантаження зі стороннього ресурсу

mr.rudic777

Доброго вечора! Скажіть будь-ласка, а чому з сьогоднішнього дня(після оновлення останнього Сонати) не можна імпортувати звіти з FREE ZVIT?

mr.rudic777@ukr.net

Можно, попробуйте еще раз :)

gorodok.ez

Доброго ранку. Скажіть ,будь ласка, я відправляла звіт по ЄСВ ще в перших числах, але ще немає квитанції №2. З чим це пов'язано? Чи потрібно відправляти звіт наново?

Вiталій (адміністратор)
13.07.2016, 09:50 (Відредаговано: 13.07.2016, 09:51)

Скажіть будь-ласка, а чому з сьогоднішнього дня(після оновлення останнього Сонати) не можна імпортувати звіти з FREE ZVIT?

З ваших слів поки не можу сказати, чому. Яка саме помилка у вас виникає?

я відправляла звіт по ЄСВ ще в перших числах, але ще немає квитанції №2. З чим це пов'язано? Чи потрібно відправляти звіт наново?

http://sonata.biz.ua/topic/1739

tatianatverdaya
13.07.2016, 10:16 (Відредаговано: 13.07.2016, 10:18)

Доброго дня! Дійсно після оновлення Сонати не можна імпортувати звіти з FREE ZVIT! чекати нового оновлення? чи буде неможливо й надалі імпортувати? зараз по ЄСВ файлив XML в були PFZ!

up
13.07.2016, 10:45 (Відредаговано: 13.07.2016, 13:40)

зараз по ЄСВ файлив XML в були PFZ!

теперь ЕСВ в формате XML

tatianatverdaya

Дякую! Все вийшло!

Timoshchuk

Не імпортуються звіти з програми FreeZvit в форматі XML після останнього оновлення програми до версії 0.18.7 "Невідповідний формат файлу. Зверніться до розробника програми." Звіт по єдиному податку. Попередній звіт по ЄСВ в цьому ж самому форматі пройшов. Блокуєте навмисне, чи збій в оновлені? Зробила той самий звіт в ОРZ - прекрасно імпортувався. Відправила, але по жодному із звітів немає квитанції№ 2

Вiталій (адміністратор)

У нашому оновленні такого збою немає. Можливо, в оновленні інших програм.
Якщо Соната каже, що формат файлу невідповідний, тоді вам треба звернутися з цією проблемою до розробників програми, у якій цей файл було створено.

Оксана Іванова

Добрий день! У списку пенсійних фондів не знаходиться необхідний мені фонд (треба код 25273). Варіант, який я вибрала із запропонованих не підходить (звіт ЄСВ не приймається, пише, що не вірний код ПФУ). Как бути в такому випадку?

Вiталій (адміністратор)

Такого коду вже немає, бо відповідне відділення було реорганізовано - http://prokey.org.ua/obnovleny-territorialnye-kody-i-nazvaniya-territorialnyh-organov-pfu
Вам потрібен 25305.

Пожелание по новой форме ЕСВ.

Очень не хватает порядкового номера строки в отчете. Добавьте его, пожалуйста, хотя бы в форме для набора данных.

И ещё одно. В окне списка профилей добавьте кнопочку "Инфо по лицензиям", а то в каждого залазить проверять очень долго. Может даже лицензированные предприятия подсветить другим цветом в списке.

oleksandr.bevza

як експортувати звіт по ЄСВ з програми 1с 8...

Вiталій (адміністратор)

Очень не хватает порядкового номера строки в отчете. Добавьте его, пожалуйста, хотя бы в форме для набора данных.

У поточній реалізації це, на жаль, неможливо, оскільки звіт буде сильно "гальмувати". Але ми працюємо над цим.

В окне списка профилей добавьте кнопочку "Инфо по лицензиям", а то в каждого залазить проверять очень долго. Может даже лицензированные предприятия подсветить другим цветом в списке.

У списку профілів є колонка "Ліцензія до". Якщо там порожньо - ліцензії немає.
Це повний список профілів, після натиснення на кнопку "Усі профілі".

як експортувати звіт по ЄСВ з програми 1с 8...

Ми займаємося підтримкою Сонати, а не 1С. Зверніться до відповідних спеціалістів.

У списку профілів є колонка "Ліцензія до". Якщо там порожньо - ліцензії немає. Це повний список профілів, після натиснення на кнопку "Усі профілі".

Там показывает лицензии, сохраненные в профиле. Если, например, лицензия закончилась вчера, а сегодня новая включилась, то там будет показываться прошлая лицензия до тех тех пор, пока не пересохранится профиль. А хочется знать текущее состояние лицензии.

Программа перестала видеть сертификаты (ЦСК Украина). При попытке подписать что-либо вылазит окошко "Зворотній зв'язок" с текстом "Сертифікат не знайдено". При том что 06.07.2016 еще все норм было.

Вiталій (адміністратор)

Оберіть "Меню - Криптобібліотека - Відновити стандартні налаштування". Потім перезапустіть Сонату.

Дякую, допомогло.

irina_nagaec

Доброї ночі! Після оновлення програми стало неможливо імпортувати Декларацію по акцизному податку з програми FreeZvit. Чому?

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua