Квартальна статистична звітність: №14-зв’язок

Вiталій (адміністратор)

Шановні користувачі.

На даний момент у Сонаті відсутня нова версія квартальної статистичної звітності: №14-зв’язок (S1201112). Причиною цього є незрозумілі (м'яко кажучи) дії Держстату по розробці нових форм звітності.

У відповідь на наш запит щодо даних форм 15.04.2016 після 10-ї ранку ми отримали наступний лист від Самохвалова Ігоря Володимировича, головного спеціаліста відділу інформаційних систем департаменту інформаційних технологій Держстату України (цитуємо):


" Добрый день.
... форма № 14-зв’язок - сегодня до конца дня планируем реализовать.
"


Отже, форму № 14-зв’язок Держстат "планує реалізувати до кінця дня" у п'ятницю, при тому, що останній день її подання - середа. Ми гадаємо, що встигнемо впровадити її у Сонаті до середи, але напевно сказати не можемо.


ПС. Чомусь департамент інформаційних технологій Держстату повністю проігнорував наше питання про те, яким чином форма, яку вони тільки сьогодні планують реалізувати, вже давно доступна і реалізована у деяких інших програмах для подання звітності.

вчора я телефонував у держстат з приводу форми S1201112, чому ця форма до цього часу знаходиться "у стадії реалізації"

відповідь мене вбила наповал: "ми працюємо з медком, там все реалізовано". я поцікавився, чому держорган лобіює інтереси приватної компанії, чи не пахне тут корупцією. у відповідь отримав багато слів і нуль інформації.

от так воно "жити по новому" ((

одне радує, що форма перелетіла зі "стадії реалізації" у "які можуть подаватись респондентами"

Олексій#8736 (партнер розробника)

Зафіксувати це документально та передати в НАБУ. Скільки можна потерпати від дій самодура г-на Линника? Це г-но вже давно неодноразово порушувало закони. Мабуть чесно заробляти йому вже не вдається. Тітанік знайшов свого айсберга та рятується як може.

допустим Зай наб. перегнул чуть палку, но все ж по делу. откуда у липкого (оно же именуеца медком) две недели есть новый бланк этого самого отчета, если его офицально вывесили на сайте статистики только в эту пятницу? сговор между госструктурами и часной жужжащей конторкой ил это так называеца чесная конкуренция?

Вiталій (адміністратор)

nashovskaya, попередження.
Ви не модератор форуму і не представник будь-якої заінтересованої сторони. Тож, не треба роздавати поради іншим користувачам, якщо по обговорюваній темі не маєте що сказати.

ПС. У нас форум для спеціалістів зі звітності, а не "інтернет-етики" (читайте - тролів).

Сергей_

Попытались сдать. При заполнении Соната ругается на строку 82. Хотя, по нашему мнению, арифметика правильная. Отправили. Забраковано по ошибке строки 18 (должна быть >=18.2+18.3). Арифметику проверили. Удалось кому-то сдать?

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua