Проблеми з поданням звітності до Держстату

Вiталій (адміністратор)

Наразі через проблеми шлюзу Державної служби статистики подання звітності до цього органу тимчасово неможливе.
Співробітники Держстату запевняють, що всі відправлені звіти не пропадуть і подавати їх заново не потрібно - вони збережені та знаходяться у черзі на прийняття. Як тільки запрацює система шлюзу ДКС, звіти почнуть потихеньку прийматися.
Орієнтовно виправлення ситуації очікується протягом дня.

Валерій, Павло (партнер розробника)

Из УкрСтат сегодня в 11-30 пришли квитанции на отправленный сегодня в 10-00 документ, в 11-40 - квитанции на отправленный вчера в 13-00. Заработало...?

Заработало, но отчет отправленный вчера (07.09.2015) принят сегодня (08.09.2015) в 11:39:41 и в квитанции указано: > Зауваження: - Кінцевий термін подання форми - 07.09.2015. Звіт подається із запізненням, що є порушенням вимог чинного законодавства стосовно подання статистичної звітності. Надання органам державної статистики даних для проведення державних статистичних спостережень із запізненням тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вам необхідно з'явитись до відповідного органу державної статистики для складання адміністративного протоколу протягом 5 (п'яти) робочих днів з дати отримання квитанції №2.

Вiталій (адміністратор)

Справжній "подарунок" від Держстату наприкінці звітного періоду... (facepalm)

Віталій Міхов 08 Вересень, 2015 18:05 Справжній "подарунок" від Держстату наприкінці звітного періоду... (facepalm)

Давайте посміємось разом (чим Ви від них відрізняєтесь в плані "подарунків") http://forum.sonata.biz.ua/forum/topic/1343

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua