Вийшла нова версія програми 0.12.2

Вiталій (адміністратор)

Вийшла нова версія програми "Соната"


У версії 0.12.2:

Додано:

  • Новий бланк ДФС - додано бланк нового запиту F1301801 та відповідного витягу F1401801.
  • Нова логіка - додано логіку розрахунку та перевірки звітів J01191 та J01192.
  • Перевірка накладних - при перевірці податкових накладних та розрахунків коригування враховано Лист ДФС України від 07.08.2015 №29163 щодо зведеної ПН.
  • Перевірка таблиці 1 ЄСВ - додано перевірку відповідності даних рядків 3.1.1...3.5.5 таблиці 1 і даних таблиці 6 звіту ЄСВ Е04.

Виправлено:

  • Заробітна плата у таблиці 6 ЄСВ - виправлено розрахунок та перевірку таблиці 6 звіту ЄСВ Е04 для автоматичного визначення сум доходу у межах максимальної величини. Максимальна величина тепер рахується для всіх записів кожної особи за кожний період у порядку, визначеному законодавством.
  • Звіти до ДФС - виправлено помилки у розрахунку та перевірці звітів J01411, J01412, J01413, J01414.
  • Помилка оновлення списку ПН - ситуація, коли при закритті новоствореної накладної без збереження вона відображалася у списку вхідних накладних до закриття сторінки "Податкові накладні".
  • Помилка у таблиці 8 ЄСВ - при розрахунку сум по графам 15, 16, 17 не бралося до уваги значення графи 13. Тепер, якщо графа 13 дорівнює 2 або 4, то значення вищезгаданих граф сторнуються у загальній сумі (враховуються з мінусом).
  • Порожні дані у таблиці 2 ЄСВ - при розрахунку не заповнювалися нульові значення у таблиці 2 звіту ЄСВ Е04, що призводило до помилки у квитанції після відправлення звіту.
  • Дата запиту - повернено колонку "Дата запиту" на сторінці "Запити та витяги". Дані до колонки будуть вноситися тільки для новостворених запитів.
  • Помилка оновлення програми - у деяких випадках Соната не могла оновитися автоматично.
  • Помилка при експорті звітів - при спробі будь-якого експорту звітів у кореневий каталог диску виникала помилка "Неможливо створити каталог...".
  • Помилка підписання додатків - при підписанні основного документу у відкритому стані (звіт відкрито у вкладці програми) відкриті таким же чином додатки не підписувалися.
  • Помилка відправлення пакета - при спробі відправлення пакету чи просто групи звітів, серед яких були не підписані, останні пропускалися без інформування користувача про таку ситуацію. Тепер неможливо відправити пакет чи групу звітів, коли хоч один з них не підписано.
  • Помилка запиту про стан рахунку - на сторінці "Запити та витяги" при натисненні на кнопку "Запит про стан рахунку ПДВ" відкривався запит старої версії.
  • Помилка експорту у PDF - якщо Соната була встановлена не у системну папку Program Files, а в довільну директорію, шлях до якої містив кириличні символи, то при спробі експорту будь-якого звіту у PDF, RTF чи TXT виникала помилка FO-процесора.
  • Помилка кнопок профілю - на моніторах з вертикальним розширенням 768 та менше зникали кнопки "ОК" та "Скасувати" у вікні налаштувань профілю.
  • Помилка збереження профілю - при зміні деяких значень на сторінці налаштувань профілю "Пенсійний фонд" і наступному закритті вікна налаштувань програма не повідомляла про зміни та не зберігала їх.
  • Помилка при прийнятті ПН - у деяких випадках у відповідь на запит до ЄДРПН надходили накладні, підписані ключами АЦСК "Україна" не за опублікованими стандартами ДФС. При цьому Соната не могла прийняти чи імпортувати їх. Тепер можливість є, але такі накладні приймаються та імпортуються без підписів контрагента.
  • Помилка сортування за періодом - на різних сторінках програми сортування за колонкою "Період" відбувалося некоректно (за алфавітом). Тепер елементи сортуються за порядком першого місяця періоду в році.
  • Помилка консолідації - для деяких звітів консолідація брала дані не тільки з додатків у пакеті, але й взагалі з будь-яких відповідних збережених додатків.

Змінено:

  • Запит про стан рахунку - даний запит (J/F13012) перенесено до сторінки "Запити та витяги"

Перейти до сторінки завантаження

Альтернативне посилання для завантаження оновлення

Посилання для завантаження зі стороннього ресурсу

Євген#6734

Оновіть будь-ласка довідник податкових інспекцій.

Вiталій (адміністратор)

А що саме в ньому не так? Яка позиція помилкова, і як на вашу думку повинно бути?

Євген#6734

2405 ХОТИНСЬКА ОДПІ ГУ ДФС У ЧЕРНІВ ОБЛ.(КЕЛЬМЕНЕЦЬКЕ В-НЯ) а в Сонаті ще стара назва......а змінилася вона 2 або 3 місяці тому, можливо є ще приклади, але мене цікавить ця податкова, якщо не важко оновіть в наступній версії, буду вдячний! Як підтвердження довідник з офіційного сайта ДФС

Вiталій (адміністратор)

Добре, буде виправлено.

Запит про стан рахунку - даний запит (J/F13012) перенесено до сторінки "Запити та витяги"

Чи ця сторінка є в безкоштовній версії? Де її знайти?

Валерій, Павло (партнер розробника)

В Разделе "Податкові Накладні"

Добрий день, в мене в ЄСВ 6 таблиці є 31 аркуш по 10 рядків в 16 аркуші я видалив 3 співробітника, як можна виправити помилку про кількість рядків на аркуші, соната автоматично не перемішує співробітників так щоб їх знову стало 10, а не 7 на 16 аркуші

А якщо три останніх записи 31 аркушу перенести (мабуть вручну) у відсутні на 16 аркуші рядки?

Справа в тому, що співробітники розташовані в алфавітному порядку, тай не зручно, потрібне автозміщення при видаленні

Вiталій (адміністратор)

Авторозміщення наразі немає. Можна тільки перенести, як казав Мйк.

yana_ukrnet

не можу знайти запит F1301801, де він знаходиться?

Вiталій (адміністратор)

У вікні створення нового звіту праворуч зверху введіть "F1301801" та натисніть кнопку пошуку.

yana_ukrnet

Віталій Міхов, так і роблю, але пошук не знаходить, вже вручну передивилась і не знайшла його

Вiталій (адміністратор)

Значить у вас не остання версія програми 0.12.2. Треба оновити Сонату - http://sonata.biz.ua/download

ошибка консолидации при попытке подписать отчет! Отправить не могу! Поправьте побыстрей! До 20го нужно все сдать!!!!

Вiталій (адміністратор)
  1. Консолідація не має ніякого відношення до підписання.
  2. Які б не були помилки у звіті, його все-одно можна підписати.

Опишіть свою ситуацію докладніше.

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua