Сплата нарахувань ПДВ за лютий 2015 (лист)

Вiталій (адміністратор)

Шановні платники податку на додану вартість!

Звертаємо вашу увагу на те, що сплата позитивних нарахувань ПДВ по декларації за лютий 2015 року, задекларованих в ряд.25.1 основної декларації (0110) та в ряд.25.2 сільськогосподарських підприємств (0121-0123, 0130) (граничний термін подання – 20.03.2015) здійснюється платником виключно на ПДВ-рахунок в системі електронного адміністрування ПДВ у порядку, визначеному п.200.2 ст.200 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями, після чого перераховується Казначейством до Державного бюджету та/або на спеціальні рахунки сільськогосподарських підприємств.

Повідомляємо, що інформація про заповнення реквізитів в платіжних дорученнях у випадку перерахування коштів з поточних рахунків в банку на електронний ПДВ-рахунок у Казначействі розміщена на офіційному веб-порталі ДФС України.

Крім того зазначаємо, що обов’язково:

  • у полі "Отримувач" вказується назва платника;
  • у полі "Код" – код за ЄДРПОУ платника;
  • у полі "Банк отримувача" – необхідно заповнювати "Казначейство України (ел.адмін.податок.)";
  • у полі "Код банку" – необхідно заповнювати "899998";
  • у полі "№ рахунку" – зазначається номер рахунку, вказаний в електронному повідомленні або отриманий у Центрі обслуговування платників за місцем основної реєстрації.
Олексій#8736 (партнер розробника)

Треба розуміти що не за лютий, а починаючи з лютого? Тобто хто у лютого ще не мав позитивного ПДВ, може скористатися цією новиною і далі? Якщо можна вкажіть посилання не просто на сайт, а на конкретне меню з рахунками, тому що сайт має багато меню, в яких важко зорієнтуватися за обмежений час.

Добрый день. Добавьте пожалуйста в программу возможность формирования следующего запроса "Запит щодо отримання відомостей про стан рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ" для получения из налоговой "Витяг з системи електронного адміністрування ПДВ". В этой справке будет указан номер счета электронного администрирования НДС + информация о поступлениях денежных средств по оплате НДС.

Ліпач Павло

В Сонаті даний запит присутній: J/F1301201 "ЗАПИТ щодо отримання відомостей про стан рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ". Шлях до документу: Домашня сторінка--Звіти--Новий звіт--Фіскальна служба(виберіть період)--Заяви та запити--J/F1301201. Якщо він у Вас не відображається, в налаштуваннях профілю в "Бланки" відмітьте його, і він буде відображатись.

olgalukash

Добрий день! Підскажіть де можна подивитись значення полів у "Витягу з системи електронного адміністрування ПДВ". ПО логіці - зрозуміло де стоїть залишок перерахованих коштів на ел. рахунку ПДВ (бо самі вчора перерахували). А що означають всі останні цифри - не зрозуміло. Десь можна це побачити?

Вiталій (адміністратор)

Цей документ повинен відображатись коректно, таблицею. Переконайтеся, що у вас остання версія Сонати 0.10.22.

olgalukash

Так, остання версія. Витяг приходить у вигляді тексту. Останній рядок - містить - номер рахунку, дату відкриття - а потім - 7 цифр в рядок. (деякі нулоьві, а деякі зі значеннями)

olgalukash

Я маю на увазі сам витяг, а не запит. Тобто відповідь ДФС на мій запит.

Вiталій (адміністратор)

Нам потрібно отримати на support@sonata.biz.ua резервну копію профілю з цим витягом, щоб розібратися з цією проблемою.
У листі коротко опишіть ситуацію.

Відповісти у темі

Відповісти

Технічна підтримка: support@sonata.biz.ua